Kako da podelim sliku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da biste podelili sliku na Pričaonici, potrebno je da i vi i korisnik kome želite da podelite sliku budete registrovani.

Vodite računa da je na Pričaonici strogo zabranjeno deljenje pornografskih sadržaja (predstavljanje polnih organa ili drugih delova ljudskog tela ili seksualnih radnji u cilju izazivanja seksualnog uzbuđenja). Postavljanje takvog sadržaja dovodi do trajne zabrane nadimka i pristupa Pričaonici.

Ukoliko ste ranije već postavili sliku - preskočite naredne korake i pogledajte narednu poruku, koja pokazuje proces deljenja albuma sa drugim korisnikom.

Postavljanje slike prvi put

1. U meniju na vrhu strane kliknite na "Slike":

slike1.png


2. Kliknite na dugme "Dodajte sliku...":

slike2.png


Kliknite na link "Napravite privatni album...":

slike3.png


3. Kliknite na dugme "Otpremite datoteku":

slike4.png


4. Nakon što je slika uspešno otpremljena, možete po želji da izmenite njen naslov. Obavezno je da upišete naziv albuma, a potom kliknite na dugme "Sačuvati":

slike5.png


5. Ukoliko odmah želite da podelite ovaj album (sa slikom) sa drugim korisnikom, kliknite na link sa nazivom vašeg albuma, koji se nalazi pri vrhu strane:

slike6.png


6. Nastavite po instrukcijama u narednoj poruci.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Deljenje albuma sa slikama sa drugim korisnikom

1. Ako ste upravo prošli korake postavljanja slike prvi put (opisane u poruci iznad), možete odmah da pređete na naredni korak. U suprotnom, prvo je potrebno da u meniju na vrhu strane kliknete na "Slike", a potom na link "Vaši albumi" sa leve strane, a zatim izaberete album koji želite da podelite.

2. Kliknite na dugme "Podešavanje privatnosti" sa desne strane:


deljenje_albuma1.png


3. Štiklirajte da slike mogu da vide "Samo određeni članovi" i tu upišite ime drugog korisnika (a možete više njih) - kome želite da omogućite da vidi vaš album sa slikama. Potom kliknite na dugme "Sačuvati":

deljenje_albuma2.png


4. Kliknite na ikonicu ispod teksta "Iskopirajte link":

deljenje_albuma3.png


5. Nakon toga ćete dobiti informaciju na vrhu strane da je link ka albumu iskopiran, tako da možete da ga pošaljete vašem sagovorniku, kome ste upravo odobrili pristup da vidi vaš album:

deljenje_albuma4.png
 
Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Back
Top